Corona maatregelen en onze dienstverlening

Als bedrijf dat veel zorg wil dragen voor zijn medewerkers, hebben wij vanwege de uitbraak van het coronavirus intern reeds een aantal preventieve maatregelen genomen. Maar door de evolutie van het virus in de afgelopen dagen is er besloten om de maatregelen verder uit te breiden. Hiermee proberen wij ook onze bijdrage te leveren aan de verdere beperking van het aantal besmettingen. Tegelijkertijd hopen wij zo de risico’s voor onze medewerkers maximaal te beperken.

Dienstverlening Team4Talent

Vanaf maandag 16 maart zullen zoveel mogelijk medewerkers van Team4Talent thuiswerken. De bezetting op ons kantoor te Antwerpen zal minimaal zijn. Onze openingstijden blijven hierbij zoveel mogelijk ongewijzigd. Alle medewerkers, inclusief de thuiswerkers, blijven telefonisch en per e-mail bereikbaar via de normale nummers en adressen. Ook aan de kwaliteit van onze dienstverlening verandert niets. Team4Talent blijft volledig operationeel.

Bezoeken

We proberen fysieke bezoeken zoveel mogelijk te vermijden, en laten indien mogelijk onze afspraken telefonisch of via webmeeting plaatsvinden, of stellen de meeting uit naar een later tijdstip. Indien dit niet mogelijk is omwille van hoge urgentie, dan controleren we vooraf of er sprake is van een verhoogd risico op besmetting en nemen we de nodige voorzorgsmaatregelen.